Sebastian Schjerve ble nummer tolv i verdenscupdebuten

Sirkuset ruller videre

I helga fikk Sebastian Schjerve måle seg opp mot de virkelig store gutta i sin verdenscupdebut i freeski. Om to uker fortsetter verdenscupsirkuset for 17-åringen fra Namsos.

YPPET SEG MOT ELITEN: Johan Schjerve (17) fra Namsos var en av 16 utøvere som konkurrerte i finalen i helgas verdenscup i slopestyle. Han tok til slutt en tolvteplass i sveitsiske Silvaplana.  Foto: NORFreeski

Det blir en tøff konkurranse, men jeg gleder meg.

Sebastian Schjerve.
NAMDALSAVISA

SILVAPLANA: – Det var sykt artig å få muligheten til å få kjørt min første World Cup. Det var ei kul reise med kule folk på landslaget. Kult var det også at konkurransen ble streamet live, forteller namsosingen etter oppholdet i Sveitsiske Silvaplana.