Fra industrimaler til hundefrisør

Nordmenn bruker stadig mer penger på sine firbeinte kjæledyr. Etter at Vibeke Roel bestemte seg for å begynne som hundefrisør, har hun hatt nok å henge fingrene i.

HUNDEFRISØR – Jeg var to måneder i Stockholm hos noe som heter Dog Planet. Det finnes ikke hundefrisør-utdanning i Norge, derfor måtte jeg dra til Sverige på kurs. Der lærte jeg utrolig mye, og jeg har ikke sett meg tilbake et sekund, sier Vibeke Roel.  Foto: Jonas Olsen

Jeg har ikke sett meg tilbake et sekund.

Vibeke Roel
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Halene logrer taktfast om hverandre, blandingshunden Lille My, malteseren Mia og bichon havaniesen Milla løper rundt omkring i den nystartede hundesalongen Nini’s i Namsos. De veksler mellom å leke med hverandre og lukte rundt i lokalet. Det er mange lukter de ikke kjenner igjen og som må utforskes. Alle tre har blitt tatt med til salongen for å både få vasket seg, stellet pels og samtidig få klippet klørne sine. Alt i alt, få en real makeover.