Gjerrigknarkens tur til Paris

Du trenger ikke blakke deg for å oppleve våren i Paris. Her er guiden for deg som vil ha mest mulig for minst mulig penger.

UTSIKT: Velg Sacre-Coeur framfor Eiffeltårnet dersom du både vil spare penger og slippe kø, tipser Paris-elsker Astrid Kristoffersen. Et etter hvert vårlig Paris, og kanskje til og med noen små suvenir-Eiffeltårn, vil ligge for dine føtter. 

NAMDALSAVISA

PARIS: Er du en smule frankofil, fysen på å reise, men kvier deg for å ta portemoneen (les: lommebok journ.anm.) opp fra lomma? Vi har spurt to som vet å få valuta for euroene. Om du er student eller bare glad i å spare penger, kan du følge vår gjerrigreiseguide, laget i samarbeid med Martin Shantz Eida og Astrid Kristoffersen, rundt i Paris. De to fransktalende nordmennene har begge studert i Paris.