Skytterne satt under tak

På bildet sitter tre superveteraner i Namdalen og venter på å få skyte sin feltrunde i Vintermesterskapet – under tak! For om Vintermesterskapet er et gammelt arrangement, var det et helt nytt opplegg som ventet skytterne.

UNDER TAK: Solide veteraner venter på sin tur til å skyte under vintermesterskapet i felt. Fra venstre; Harald Elverum, Gunnar Bjørhusdal og Lorents I. Sklet.  Foto: Tor Iver Viken

NAMDALSAVISA

SKOGMO: For denne gang slapp skytterne å fryse utendørs. I dette mesterskapet foregikk skytinga på standplassen på Skogmo – under tak– med elektronisk anvisning.

Og det var nettopp veteranene – samt ei ungjente – som traff best da finaleomgangen ble avviklet. Rolad Ottesen, Namdalseid og Lyngen (V73), samt trioen i V65 – Trond Hyllnes, Arve Bergum og Birger Risvik, plasserte også alle 42 skuddene i figuren. Samme prestasjon sto juniorskytteren Ingrid Eline Aas for.

Vinner av klasse 3-5, Jørgen Andersen hadde også 30 treff etter innledende skyting, men han måtte gi fra seg to treff i finaleomgangen på 12 skudd, men kunne likefullt bli gratulert som vinner. Han hadde nemlig ett mer innertreff enn Tor Helge Olsen på andreplass.