Fra revysjef til arragementsjeger i Steinkjer

I 15 år ledet hun Revyfestivalen på Høylandet. Nå skal Anita Østby utvikle Steinkjer som arrangementsby.

Jegeren: Anita Østby (i midten) er ansatt som arrangementsjeger i Steinkjer. Her blir hun flankert av prosjektleder Susanne Bratli i Omdømmeprosjektet i Steinkjer og daglig leder Kirsti B. Arntsen i Steinkjer Næringsforum.  Foto: JON ÅGE FISKUM (T-A)

NAMDALSAVISA

STEINKJER: – Jeg gleder meg. Det er jo både genialt og unikt at kommunen samarbeider med næringslivet om en slik stilling. Det sier noe om viljen som er til stede når det gjelder å utvikle Steinkjer som administrasjonsby og arrangementsby. Det er allerede mange gode arrangement i Steinkjer, men det er alltid plass for noen flere. Jeg kommer ikke til Steinkjer og finner opp kruttet på nytt, men i samarbeid med kommunen og næringslivet håper jeg å kunne bidra til at Steinkjer utvikler seg videre som en attraktiv arrangementsby, sier Østby,