Jonas Rønning med stand-up på Kolvereid

DERMED BASTIAN: Jonas Rønning kjører eget standupshow på Kolvereid torsdag i etterkant av Kardemommeby-forestilling.  Foto: Pressebilde

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Torsdag 15. mars kommer Riksteatrets forestilling «Folk og røvere i Kardemomme by» til Kolvereid. Forestillinga er utsolgt, men etterpå blir det mulighet til å se standupkomiker Jonas Rønnings eget show «Dermed Bastian». Han spiller nemlig Politimester Bastian i «Folk og røvere i Kardemommeby», og etter å ha takket ja til rollen måtte han finne sin indre Bastian. Da oppdaget at han har altfor mange likhetstrekk med Bastian, men også med tante Sofie. Slik blir det show av.

Det dukker også opp flere parodier og figurer som Rønning har skapt igjennom sin over 20 år lange karriere som en av landets fremste komikere.