Mekker påskemat i garasjen

De har bygget stein for stein, både forholdet sitt og nå arbeidsplassen. I påska blir de heime og mekker påskelammet i garasjen som er deres felles arbeidsplass.

GODT OG PENT: Det skal smake godt og se pent ut, det er de nøye på, både Kumundu Strømhylden og Suranje Widange, ekteparet som sammen driver Namdal catering.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: De er et sjeldent blidspent og positivt par, Suranje Widange og Kumudu Strømhylden, begge 37 år og begge opprinnelig fra Sri Lanka. Deres felles historie er også helt spesiell. Mens Kumudu kom til Norge med familien sin allerede i 1993, kom Suranje i 2008 – som Kumudus kone. De ser på hverandre og smiler. I 2007 var Kumudu på ferie på Sri Lanka for å besøke familie. Der møtte han ei vakker kvinne.