Perler for Svin

Svinenakke laget i sous vide er en svært mør og saftig rett. Sammen med polenta og gorgonzola blir dette en smaksopplevelse du vil huske i lang tid. Jeg har også denne uka funnet noen herlige forfriskninger som vil fungere utmerket med retten.
NAMDALSAVISA

Klassikeren

Vi skal til California og produsenten Noble Vines. En tradisjonsrik produsent som produserer vin både i Lodi og i det litt kjøligere kystklimaet i Monterey. Noble Vines drives framover av to svært dyktige karer. Charlie Hossom regnes for å være en av Amerikas dyktigste drueeksperter. Og hvordan man får den beste kvaliteten på druene ut ifra det jordsmonnet man har. Charlie er også styreleder i den amerikanske vingårdforeninga og blir ofte konsultert av andre vinmakere i California når de støter på problemer. Den andre er vinmakeren James Ewart. Han vokste opp i en vinfamilie i Australia og tok utdannelse innen vinmaking og kjemi. Sammen med Hossom utgjør de et svært kompetent team som lager noble viner med respekt for vinmarken druene blir dyrket i. Alle vinene er også fått navnet fra hvilken vinstokk de er hentet fra.