Reiste seg for Chand og ga jubilanten stående applaus

En fullsatt restaurant på Scandic Rock City Hotell reiste seg for Chand og ga artisten stående applaus som varte i flere minutter. Chand Torvik fikk en meget varm mottakelse da han kom heim til Namsos for å feire sitt 20-årsjubileum som artist.

Latter og sang: Chand Torvik fikk en meget varm mottakelse da han kom heim til Namsos for å feire sitt 20-årsjubileum som artist. Tore Strømøy ledet den to timer lange kvelden fra Scandic Rock City  Foto: Tone Aftret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: På forhånd var han etter sigende svært spent på om det ville komme folk til arrangementet, men han hadde ikke behøvd å bekymre seg. Hele restauranten på rockehotellet var fullsatt av folk som ville hylle artisten og mennesket Chand Torsvik.

Selv satt Chand rolig tilbakelent i stolen på podiet mens kveldens intervjuer og programleder Tore Strømøy kalte fram den ene gjesten etter den andre.


Chand klapper seg selv på skuldra og feirer 20 år som artist

Det startet med en drøm om å kunne leve av hobbyen. 20 år senere kan Chand Torsvik markere at drømmen ble oppfylt.

 

Her var Chands adoptivmor, hit kom Joralf Gjerstad, kjæresten Thea, læreren på musikklinja Arnulf Evensen og kompisene Olav Kristoffer Hegge Selnes og Roy Enge. Alle kom de til jubileet med sine egne historier om Chand gjennom ulike faser av livet – og også Chand fikk selv fortelle.

Tore Strømøy var dreven vert og loset oss gjennom en to timer lang og svært hyggelig seanse – selvsagt ispedd låter sunget av Chand selv.

I salen satt mamma og pappa, kjæresten, hans lille datter og svigermor. Her var venner og gamle kjente. Stemninga var koselig og varm, og her var det rom både for skjemt og alvor.

– Jeg er utrolig takknemlig for at så  mange tok turen hit i  kveld, sa Chand før han avsluttet det hele med en flunkende ny sang «Evig din» som han har skrevet til sin kjære Thea.


 

Og at de har valgt å satse på hverandre var deres skjønne, lille datter i salen et levende bevis på. Og før kvelden var omme ble det røpet enda en gledelig hemmelighet: Thea og Chand skal bli foreldre igjen.

Det blir altså enda mer å feire i året som kommer.

Gledelig gjensyn: Chands musikklærer fra videregående Arnulf Evensen besøkte podiet, der Tore Strømøy ledet kvelden.  Foto: Tone Aftret

Se og hør kjæresteparets nye duett

Chand Torsvik er ute med ny singel, som er en duett med kjæresten Thea. Se musikkvideoen her.Chand Torsvik ønsker innspill fra fansen

Gir ut samleplate

Mens Chand Torsvik spiller inn sin tredje fullengder, slipper han samtidig nyheten om at det jobbes med ei samleplate.