Vikna Røde Kors har jubileum og inviterer til feiring

Har gjort en forskjell i 30 år

På tre tiår har Vikna Røde Kors gått fra å sette bilder inn i album til å lage fotobok på internett. Men på bildene ser vi det samme – masse smilende folk som har hatt glede av å være en del av lokallaget.

Mimrer og feirer: Vikna Røde Kors fyller 30 år i år. Her er Svein Tore Sagmo, Vigdis Nordheim og Anne Bjørg Evenstad i full gang med å mimre tilbake til da Evenstad var veileder og lokallaget var i startfasen. Nå er Sagmo og Nordheim to av flere veiledere i Vikna Røde Kors, som er en paraplyorganisasjon med flere avdelinger.  Foto: Lena Erikke Hatland

Jeg tror at det er mange barn og ungdom som ikke hadde hatt et fritidstilbud uten Røde Kors.

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – He he, se på dette, sier Vigdis Nordheim, som har bladd opp i et av fotoalbumene til Anne Bjørg Evenstad og funnet et bilde av seg selv.