Minneord

Aslaug Bremset til minne

NAMDALSAVISA

Du Aslaug var en ekte lærer(inne), mamma og husmor. Disse oppgavene utførte du med bravur. Til Bruket kom du nyåret 1955 sammen med Reidulv og tre av barna deres, Brynjar, Runbjørg og Hallgrim. Etter hvert kom det fire til, Torstein, Ragnhild, Gunnbjørn og til slutt lille Torgrim som ble født med Downs Syndrom. For meg vil han alltid være «lille» Torgrim, sjøl om han var passert 40 år da han døde og var en stor og voksen mann. En god gutt som ikke kunne si noe, men du verden, hvor mye han lærte oss alle sammen. Livet er ikke likt for alle. For deg Aslaug ble Torgrim det livet ditt dreide seg om, og den du kjempet for skulle ha det best mulig. Torgrim hadde et godt liv, han fikk være hjemme hos deg og Reidulv nesten hele sitt liv. I familiens trygge og omsorgsfulle omgivelser og hender.