Innsamlingsrekord for kreftsaken

Årets «Krafttak mot kreft» har slått alle tidligere rekorder.

REKORD Russen i Namdalen har igjen gjort en kjempeinnsats med å organisere aksjonen «Krafttak mot kreft». 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Til sammen har russen og private samlet inn hele 361.152 kroner i Namdalen. Dette fordeler seg på Ytre Namdal vgs: kr 76.049, Val vgs: kr 21.541, Olav Duun vgs: kr 80.339 og Grong vgs: kr 132.423.

I tillegg samlet «Eide sammen mot kreft» med 20 bøssebærere i Namdalseid inn kr 50.800. Denne ble organisert av Gunnhild Kaldahl og Anita Anzjøn Brattgjerd sammen med Frivilligsentralen.

– I Midt-Norge er det samlet inn over 6,9 millioner kroner. På landsbasis har aksjonen så langt resultert i over 40 millioner kroner. Rett og slett helt fantastisk. Vi lover å forvalte pengene godt, sier Eva Faanes distriktssjef, Kreftforeningen Trondheim. Det er fortsatt mulig å støtte årets aksjonen.