Namdalsavisa nominert til pris for årets redaksjonelle event

I fjor kjørte vi Opel Ascona til Bergen for å hente pris for redaksjonell event. I år må vi vel seile færingen når vi skal til prisutdelinga.

Nominert til pris Færingen Live var ett av flere stunt NA gjennomførte i jubileumsåret 2017. Nå er avisa nominert til årets redaksjonelle event.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

BERGEN: Over 60 medier har deltatt i årets konkurranse – der årets digitaljury har bestått av Ragnhild K. Olsen fra BI, Bjørn Bore fra Dagbladet, Marius Karlsen fra iNord og Trine Ohrberg-Rolfsrud fra MBL.

I 2017 – NAs jubileumsår – intervjuet Namdalsavisa 100 stolte namdalinger. Og det er nettopp prosjektet Stolt namdaling NA er nominert til årets redaksjonelle event for.

Men i tillegg til å intervjue 100 namdalinger, stilte vi også ut ei fotoutstilling, seilte en færing fra Bindal i nord til Flatanger i sør, arrangerte lesertur til USA i Hans Barliens fotspor – og arrangerte sykkelritt.

Nå skal alt dette vurderes opp mot «Harm & Hegseth live» (VG) og «Jævla homo» (NRK) – som også er nominert i samme kategori.

Her kan du se alle nominerte i resten av kategoriene!

Prisene deles ut i Bergen onsdag 2. mai