Namsos med soleklar seier i serieåpninga

Heimdal gikk tidlig opp i ledelsen, men så fikk NIL-lokomotivet fart på seg og sørget for en drømmeåpning på serien.

GOD START: Namsos kunne juble for mål totalt fire ganger i løpet av kampen da de møtte Heimdal i serieåpninga i 4. divisjon lørdag. Fra venstre: Ruben Alte, Mats Romsdalen, Kay Rune Edvardsen, Fabian Klingen Langås og Thomas Breistrand.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For etter at gjestene banket inn 1-0 etter bare sju minutter, svarte juniorspiller Ruben Alte med utligning fem minutter senere da Namsos sesongdebuterte mot Heimdal i 4. divisjon lørdag.

Herfra og ut var det blåtrøyene som dominerte i Kleppen. Lars Magne Holten fulgte opp med ny scoring bare minutter etter, før Thomas Breistrand sikret tomålsledelse ti minutter før kampen gikk til pause.

Etter hvilen var det Mats Romsdalen som var på ballen da Namsos økte til 4-1 i det 58. minutt.

Da ingen flere mål ble utrettet, kunne dermed namsosingene juble for tre viktige poeng etter seriens åpningskamp.

- Jeg tror alle som så på oss i dag, så at vi spilte god fotball. Selv om vi fikk en litt dårlig start, synes jeg vi gjennomførte en veldig solid kamp. Hvis vi greier å gjøre ting ordentlig, slik som i dag, på de fleste kampene våre, tror jeg vi blir å regne med. Nå har vi fått en god start, sier namsostrener Jonas Lian Hansen.

Søndag er det Rørvik sin tur til å sesongdebutere når de møter Byåsen 2 på bortebane.

Neste lørdag spiller også Namsos på bortebane når de skal bryne seg mot Neset.