Rørvik sikret seieren på overtid

Det ble en nervepirrende sesongdebut for Rørvik-herrene da de ble tatt imot av Byåsens andrelag i Trondheim søndag.

SCORET: Rørvikspiller Kenneth Indergaard sendte Rørvik i ledelsen under bortekampen mot Byåsen 2 søndag, som endte i seier.  Foto: Mats Ivar Sandmo

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Rødtrøyene gikk opp i ledelsen etter 22 minutter spilt da Rørviks Kenneth Indergaard scoret på straffe etter at Olav André Fausa ble felt innenfor 16-meteren. I andreomgangen svarte imidlertid heimelaget med utligning, også da på straffespark.

I sluttminuttene av kampen ble det skapt flere store sjanser på begge banehalvdeler, men det var Rørvik som til slutt kunne juble for seier da Håvard Lænn satte gjestenes andre mål tre minutter på overtid.

- Dette var en kamp som virkelig kunne ha bikket begge veger. Det kjentes godt da vi fikk den scoringa på slutten. Det ble et nervepirrende oppgjør, sier Rørvik-trener Tor Inge Sandnes etter 4.-divisjonsoppgjøret.

To av Rørviks tre nylig innskaffede spillere fra Brasil var å se på banen i helga. Treneren synes keeperen Freixo og angriperen Guaga gjorde en god figur.

- Disse er solide tilvekster for oss. De er med og løfter nivået, sier han.

Neste kamp for Rørvik sin del spilles på heimebane mot Sverresborg neste lørdag. Sandnes håper at deres tredje brasilianske nysignering vil være på plass innen den tid.

- Det brasilianske forbundet må godkjenne overgangen. Det tar noen dager, men forhåpentligvis er det i orden før helga. Det blir nok hakket tøffere mot Sverresborg enn det det var nå, ettersom de har uttalt ambisjoner om å kjempe om opprykk, sier Tor Inge Sandnes.