Grong vil samarbeide med Overhalla og Høylandet

Samtidig som kommunen diskuterer tettere samarbeid med nabokommunene i Indre Namdal, har Grong diskutert tettere samarbeid med Høylandet og Overhalla kommuner.

Styrker samarbeidet: Ordførerne Skjalg Åkerøy (Grong), Per Olav Tyldum (Overhalla) og Hege Nordheim-Viken (Høylandet) har nylig diskutert tettere samarbeid innen landbruk. Nå skal dette utredes videre av rådmannen i Overhalla før politikerne får saken på sitt bord. Her deltar de på samme lag i NM i Skotthyll på Brekkvasselv høsten 2016.  Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

GRONG: Det var 20. mars at rådmenn og ordførere i Overhalla, Høylandet og Grong møttes. Tema for møtet var ifølge referatet «å avklare om kommunene ser det interessant å vurdere nærmere samarbeid innen landbruk og naturforvaltning».