Tyverimistenkt trio pågrepet i Mosjøen

De tre personene som er mistenkt for tyveri av penger fra Harran kro søndag er pågrepet.
NAMDALSAVISA

GRONG: Trioen ble pågrepet i Mosjøen søndag kveld, opplyser lensmann Birger Håpnes i Grong.

Søndag formiddag fikk politiet melding om at tre personer hadde vært inne på Harran kro litt etter klokka 11 og stjålet en ukjent sum med penger.


Tre personer med sylfrekt tyveri i Harran

Rappet med seg en ukjent sum penger etter avledningsmanøver

 

- Noen hadde vært inne på kjøkkenet og stjålet vekslepenger, det er snakk om noen tusenlapper. Det var tre personer, en kvinne og to menn, muligens av utenlandsk opprinnelse, opplyste Ole Petter Hollingen, operasjonsleder hos Politiet i Trøndelag, til NA søndag ettermiddag.

Da tyveriet ble kjent, skapte det stort engasjement på Facebook. Og det var nettopp tips fra publikum som førte til pågripelsen.

- Personene hadde tatt inn på en camping i Mosjøen, hvor de ble pågrepet av politiet. De er ikke mistenkt for noen konkrete forhold i Nordland, men politiet har grunn til å tro at det er de tre som sto bak tyveriet i Harran. Dette ut fra gode observasjoner og beskrivelser både av bilen som ble benyttet og utseendet på de involverte, sier Håpnes.

Han har ingen opplysninger om det er funnet noen penger som kan knyttes til tyveriet i Harran.

- Personene skal være avhørt, uten at jeg kjenner til hva som kom fram i avhørene på nåværende tidspunkt, opplyser Håpnes.

Lensmannen sier det trolig dreier seg om mobile vinningskriminelle, som sjekkes opp mot lignende lovbrudd andre steder i landet.