Helse Nord-Trøndelag står i stor fare for å ikke klare kravene til helseminister Bent Høie

Barne- og ungdomspsykiatrien har store problemer med å oppfylle kravet på ventetid. Nils Kvernmo mener direktør Torbjørn Aas nå må søke hjelp hos Helse Midt-Norge.

VIL HA SAMARBEID: Styremedlem – og direktør for eierstyring i Helse Midt-Norge – Nils Kvernmo, oppfordret direktør i Helse Nord-Trøndelag, Torbjørn Aas, til å drøfte mulighetene for et regionalt samarbeid for å få ned ventetida på Bup.  Foto: Pål Morten Blom Skaret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg er overbevist om at folk gjør så godt de kan. Men vi må bare erkjenne at vi som sykehuseiere og ledelse gjør en for dårlig jobb i forhold til bestillinga vi har fått fra helseministeren. Vi kan ikke komme på slutten av 2018 uten å ha oppfylt kravet. For kravet er absolutt, sa styremedlem – og direktør for eierstyring i Helse Midt-Norge – Nils Kvernmo.