Bjarne Brøndbo møtte Bill Clinton i Oslo

MØTTE CLINTON: Bjarne Brøndbo fikk tatt bilde med tidligere president i USA, Bill Clinton.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

OSLO: Bill Clinton er denne uka i Oslo, og onsdag møtte den tidligere amerikanske presidenten Norges statsminister, Erna Solberg.

Men først var det D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo som fikk et aldri så lite møte med Clinton.

– Jeg gikk bort til én av livvaktene han hadde med seg, og spurte om det var mulig å ta et bilde med ham. Livvakten svarte at jeg fikk spørre ham selv, så da gjorde jeg det, sier Bjarne Brøndbo til VG.

– Hvordan var det å møte ham da, Bjarne?

– Det varte vel i totalt 23 sekunder. Det var flere livvakter der, som maste på at han måtte skynde seg. Men det var veldig gøy å møte ham. Da jeg så at Clinton gikk forbi måtte jeg bare gå bort, slikt skjer jo bare én gang i livet.

Ifølge VG er det foreløpig uvisst hvorfor Bill Clinton er i Norge.