KINORUNDEN

Superlaget med superhelter vender tilbake

En av filmverdens største franchiser er tilbake i sin tredje installasjon.

KLAR TIL KAMP: Når «Avengers» vender tilbake, står de overfor sin største trussel hittil. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For i «Avengers: Infinity War» må Hulken, Captain America og resten av gjengen møte tidenes dødeligste konfrontasjon. Skurken Thanos truer med å ødelegge – ikke bare hele verden – men hele universet.

Bruce Willis vender også tilbake til det store lerretet i «Death Wish», nyinnspillinga av klassikeren fra 1974. Willis spiller en god far som blir en drapsmaskin når familien blir revet fra hverandre.

Den oscar-nominerte animasjonsfilmen «Loving Vincent» tar for seg livet til den verdensberømte kunstneren Vincent van Gogh, og viser en ganske ukjent side av historien.

«Sherlock Gnomes» og «Rampage» fortsetter også ei uke til i Namsos.

Publikum i Grong kan se fram til «Sherlock Gnomes» og «Death Wish» til uka, og førstnevnte film kommer også til Kolvereid søndag. Bygdekinoen svipper innom Terråk med filmene «Operasjon Mørkemann» og «Utøya 22. juli» mandag.