Bodde ni dager på hotell på grunn av fare for isras – fikk flytte heim mandag

– Borte bra, heime best

Her tasser katta Teddy (7) utafor eneboligen i Vika – malende fornøyd med å få matmor og matfar tilbake i heimen.

Endelig tilbake: Etter ni døgn som evakuert på grunn av fare for isras, kunne ekteparet Beate Brenden og Thomas Nordhøy ta med seg bagasjen og flytte tilbake til huset i Vika. Det satte tydeligvis katta Teddy stor pris på også.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Teddy er som en hund. Han har vært vant til å være sammen med oss hele tida – enten det er til lands eller til sjøs. Derfor har han ikke vært helt fornøyd med at vi ikke har vært heime. Han har vært litt «grinåt», og fløy på meg her om dagen, humrer Beate Brenden, mens Teddy stryker seg mot leggene til matmor.