Aksjonsgruppe går til verks for å stoppe utbygging av vindmøllepark på Innvordfjellet i Flatanger

Blåser opp til proteststorm på Utvorda

Aksjonsgruppa på Utvorda ønsker å sørge for at de storstilte utbyggingsplanene blir lagt permanent på is.

Får støtte Initiativtaker Alf Åge Teigmo er sterkt imot planene om å bygge et trettitalls vindmøller på Innvordfjellet. Og han har mange med seg. Sammen skal de gjøre det de kan for å hindre at utbygger Zephyr får så god økonomi i prosjektet at de velger å starte bygging. – Målet er å trenere, for det koster dem mye penger. Så vi håper at prosjektet blir lagt permanent på is, sier Teigmo.   Foto: Øivind Rånes

NAMDALSAVISA

UTVORDA: Både på kommunenivå, fra NVE og Olje- og energidepartementet har det blitt gitt klarsignal til at det gis konsesjon til bygging av et vindkraftverk på Innvordfjellet på Utvorda. Det er selskapet Zephyr som har fått konsesjonen, men de har ikke starta prosessen med utbygginga ennå. De møter likevel stor motstand fra ei nyetablert aksjonsgruppe på Utvorda.