Dømt for seksuelle overgrep og medvirkning, slipper å sitte i fengsel

Ei 17 år gammel jente og en 18 år gammel gutt er dømt for seksuelle overgrep og medvirkning til dette mot en jevnaldrende kamerat.

OVERGREP: To ungdommer slipper med betinget fengsel etter seksuelle overgrep og medvirkning mot en jevnaldring.  Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det hele fant sted på fornærmedes bopel i Namsos natt til lørdag 11. mars i fjor. Kort fortalt hadde fornærmede invitert til fest kvelden i forvegen, og de to tiltalte var festdeltakere. Utpå kvelden og natta ble fornærmede overstadig beruset og måtte gå til sengs. Fornærmedes kamerat inngikk da et slags veddemål med den tiltalte jenta – at hun skulle få to sigaretter mot å utføre et seksuelt overgrep mot den sovende unggutten i senga.