Stian fra Namsos jobbet dag og natt for å ferdigstille «Deadpool 2»

Han vokste opp med de populære karakterene i Marvel-universet. Nå har han selv fått være med på å gi dem liv på det store lerretet.

Gode busser: Namsosingen Stian Dahlslett er i ferd med å etablere seg som en av verdens fremste konseptkunstnere for film, og når han nå er klar med storfilmen «Deadpool 2», vender han tilbake til oppveksten. – Jeg vokste opp med Marvel-tegneserier og tegnet ofte egne ideer og figurer som barn. Det har derfor vært veldig spennende å vende tilbake til dette universet som voksen, sier Dahlslett.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Onsdag er det verdenspremiere på storfilmen «Deadpool 2», som spås å bli en av årets publikumsvinnere på kino. Til oppfølgerfilmen har namsosingen Stian Dahlslett vært sentral i produksjonen.