Tre påhengsmotorer stjålet fra tre båter i Nærøy

NAMDALSAVISA

NÆRØY: Eierne har anmeldt tyveriet etter at tre påhengsmotorer ble stjålet fra tre båter på Skaga i Nærøy natt til tirsdag.

– Vi fikk melding om tyveriet klokka 19.19 tirsdag kveld. En melder ringte og fortalte at påhengsmotoren hadde blitt stjålet fra båten som lå på sjøen i Skagabukta. Vedkommende opplyser samtidig om at det kan se ut som også to andre båter har fått motoren stjålet, sier operasjonsleder i Trønderlag politidistrikt, Ole Petter Hollingen.

Han sier videre at politiet trolig foretar åstedsundersøkelse tirsdag kveld.

Politiførstebetjent i Ytre Namdal, Frithjof Pedersen, ønsker nå tips fra publikum.

– Dersom noen har observert uvanlig aktivitet ved Skaga-moloen, er vi interessert i å komme kontakt med dem, sier han.

– Det er tatt tre påhengsmotorer av såpass stor størrelse at de som har stjålet dem trolig ikke har tatt sjøvegen. Motorene veier opp mot 150 kilo, så vi tror båtene har blitt fraktet fra området via land.

– Vi ber nå folk om å være obs på unormal aktivitet. Vi går inn i en periode hvor kriminelle rekognoserer områder og gjerne slår til på flere steder samtidig. Derfor; pass ekstra godt på, sier politiførstebetjenten