Klar melding fra Fylkesmannen til kommunene i Indre Namdal

– Viktigere å komme i gang enn å utrede seg i hjel

Fredag samles formannskapene i Indre Namdal nok en gang for å diskutere hvordan og hva de skal samarbeide om. Med seg inn i møtet får de et klart råd fra fylkesmann Frank Jenssen.

På turné: Fylkesmann Frank Jenssen (til venstre) besøker denne uka kommunene i Indre Namdal. Han mener det jobbes godt på mange områder, men minner om at kommuner med få innbyggere er forpliktet til å yte de samme tjenestene for sine innbyggere som de større kommunene. Her sammen med Namsskogan-ordfører Stian Brekkvassmo. 

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Et omfattende og forpliktende samarbeid mellom kommunene i Indre Namdal må handle om mer enn hvem som skal utbetale lønna til de ansatte. Det må også utvikles samarbeid innenfor viktige tjenesteområder. Her er samarbeidet innenfor barnevern forbilledlig.