Namsosløpet lørdag. Spillumsfjellet Opp mandag.

Alexander går for namdalsk dobbel

Alexander Kirkeberg er garantisten for at det kommer til å gå fort både i Namsosløpet lørdag og Spillumsfjellet Opp mandag.

NAMSOSLØPVENN: Alexander Kirkeberg markerer seg alltid i Namsosløpet. Han har vunnet to av de tre siste årene, og er favoritt til å ta seieren lørdag. Her fra fjorårets løp., der han ble jaktet på av Petter Rypdal og Håvard Fjærli.  Foto: Hovd

Namsosløpet er et fint gateløp som jeg prøver å delta på hvert år.

Alexander Kirkeberg
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Malmbyggen regnes som en av landets mest lovende langdistanseløpere. Til tross for sin unge alder, han blir 22 år 24. juni, så har han allerede markert seg helt i toppen på halvmaraton i Norge.

Under en halvmaraton i Haag tidlig i vår løp han i mål på 1.06,13. Bare to har løpt raskere i Norge i år, og i hele fjoråret var det bare fem norske løpere som hadde bedre tid. Og ingen er like ung som Kirkeberg.