Noen jubler for lærlingplass – andre venter fortsatt på svar

Denne gjengen ser fram til å stå opp om morgenen

Mens de tre namsosingene i klasserommet på elektrofag ikke har fått lærlingplass, har resten sikret seg plass i enten lokalt næringsliv eller andre steder i landet.

KOMMENDE LÆRLINGER: Foran fra venstre: Lars Helge Ramstad, Kristoffer Hansen og Noah Johansen – alle fra Namsos har ikke fått lærlingplass. Bak fra venstre: Joakim Williksen (Rørvik), Lars Haugerøy (Rørvik), Johannes Waldersløff (Flatanger), Isak Momyr (Osen), Adrian Holm (Skage), Emil Nesvold (Terråk) og Iver Aune (Åbygda) – har alle fått lærlingplasser, unntatt Momyr, som skal gå mer skole.  Foto: Bjørn Tore Ness

Bekjentskap betyr nok mye, og at du har vært utplassert i en bedrift før.

Iver Aune
NAMDALSAVISA

NAMSOS: De siste åra har elektrofag på Olav Duun videregående skole vært flinke til å produsere lærlinger – der det har vært vanlig at de fleste også har fått plass etter VG2. Slik er det også i år, men det er likevel noen som sliter med å finne seg lærlingplass fra høsten av.