Nykommer Stenseth ser fram til trening med Bruvoll & co.

Ett skritt videre mot toppen

Ane Appelkvist Stenseth tok store skritt som skiløper på sitt private lag sist sesong. Nå satser hun på å ta steget inn i den ypperste eliten sammen med Team Veidekke Midt-Norge.

I GODT LAG: Ane Appelkvist Stenseth (i midten) er nykommer på Team Veidekke Midt-Norge, mens Ole Jørgen Bruvoll (til høyre for Stenseth) er for veteran å regne på laget. Også Stenseths samboer, Jørgen Sæternes Ulvang er en del av regionlandslaget, som her er avbildet under årets første samling i Trondheim i helga.  Foto: TEAM VEIDEKKE MIDT-NORGE

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: For nå er privatlaget byttet ut med regionlandslaget Team Veidekke Midt-Norge (TVMN). Og om forholdene på første samling skulle gi en pekepinn på hva som venter til vinteren, så kan det bli riktig så bra. For Trondheim viste seg fra sin aller beste side da Stenseth fikk sitt første skikkelige møte med gjengen som utgjør laget – deriblant Ole Jørgen Bruvoll fra Lierne som har vært på laget i flere sesonger.