I tre dager til ende har Åge Aleksandersen kjørt seg selv og Sambandet hardt på preproduksjon foran sommerturneen

Flere «nye» låter på gang - ønsket av folket

Responsen har vært enorm på Åge Aleksandersens Facebook-forespørsel der han ba folket velge seg sin favorittsang til årets sommerturné.

Fullt trøkk I to økter à tre timer hver dag denne uka, er detaljer finpusset og nye arrangementer innøvd. Åge Aleksandersen & Samvbander er klare for årets sommerturné.  Foto: Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Den suverent mest ønskede låta er faktisk «Barnatro».

Åge Aleksandersen
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Den har vært så stor at vi bare må følge opp fra landets scener når turneen tar til i Tromsø neste helg. «Laika» og «Linedans» er to sanger jeg aldri har spilt live før med Sambandet. Nå er de øvd inn med blåsere og det hele. Det samme er «Ramp» som det er veldig lenge siden har stått på noen settliste, men sterkt ønsket av flere.