Skal spille over 25 konserter i løpet av sommeren

– I sommer skal vi være bedre enn noen gang

I helga starter D.D.E. sin første turne etter Frode Vikens bortgang i påska.

TAR PAPPAS PLASS I helga starter D.D.E. sin sommerturne – med Daniel Viken på gitar. Fra venstre:: Bård Jørgen Iversen, Arnt Egil Rånes, Bjarne Brøndbo, Eskil Brøndbo, Daniel Viken og Eivind Berre.   Foto: BJØRN TORE NESS

Vi skal levere en rockekonsert som vi aldri har gjort tidligere.

Bjarne Brøndbo, vokalist i D.D.E.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – At Frode er borte påvirker oss alle – og det vil det også gjøre på turneen. Rent personlig blir det rart å synge sangene han har skapt – og som vi i fellesskap har gjort til folkeeie. Samtidig fører det til at vi har «skrudd» til noen hakk. Vi skal levere en rockekonsert som vi aldri har gjort tidligere, sier Bjarne Brøndbo få dager før D.D.E. ruller ut på vegen på det som blir den første turneen etter at D.D.E.-gitaristen døde 31. mars.