Namsos barneskole holder tradisjonen i hevd

Bursdagsfeiring i parken

Byens 173-årsdag ble feiret med frokost, sang og tre ganger tre hurra!

Hyllet heimbyen: Elevene ved Namsos barneskole samlet ved foten av byfjellet Klompen for å synge Namsos-sangen. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: 7. juni 1845 vedtok Stortinget at det skulle bygges en by på Bråholmen – og torsdag ble det markert både med frokostfeiring i parken og flagging rundt om i hele Namsos.

Frokost i det fri: Ingrid Gansmo Hovik (fra venstre, 4B), Sigrid Annie Stamnes Jakobsen (4B) og Adele Fick Edvardsen (3A) koste seg i parken. 

 

– Før vi gikk hit, var vi samlet i amfiet for å snakke om Namsos-historien og bursdagen, forteller Ingrid Gansmo Hovik (4B), Sigrid Annie Stamnes Jakobsen (4B) og Adele Fick Edvardsen (3A).

De hadde funnet seg en benk i den flotte Fredriksbergparken, hvor elever og lærere fra Namsos barneskole tar bursdagsfeiringa hvert år.

Under markeringa ble både den offisielle Namsos-sangen, med tekst av Finn Christiansen og melodi av P.M. Engesvik, samt en hyllestsang skrevet av tidligere lærer Rolf Mokkelbost, framført av elevene.

Hurra, hurra, hurra!

173-årsdag: Elever fra Namsos barneskole feiret Namsos sin bursdag 7. juni 2018. I regnet var det noen som søkte ly under tak i den flotte paviljongen i Fredriksbergparken.