Uheldig Namsskogan-rådmann voldsomt provosert over ambulanseforslag

– Ingen skal komme å fortelle meg at jeg er en annenrangs innbygger i Trøndelag.

RESPEKT: Kjersti Kvalvik, som er rådmann i Namsskogan var ute for ei sykkelulykke for ei uke siden. Nå roper hun varsku over mulige nedleggelser av ambulansetjenesten i flere kommuner. – Jeg synes folk i distriktene skal vises mer respekt enn det denne analysen legger opp til, sier hun.  Foto: Erlend MAlmo

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: Rådmann Kjersti Kvalvik i Namsskogan er både forbannet, frustrert og mektig irritert over Helse Nord-Trøndelag, og at de i det hele tatt har tanker om at ambulanser i både Namsskogan, Lierne, Snåsa og flere kommuner til skal legges ned. Det provoserer henne voldsomt, både som nylig bruker av den lokale ambulansetjenesten, men også som rådmann i en utkantkommune der det meste av tjenestetilbudet fra statens side går feil veg.