Avslutter ferien med gospelsang for barn

– Noe mange foreldre etterspør

Gospelcamp har blitt et svært populært tiltak i Namsos, og for fjerde året på rad er det klart for ei spennende uke med sang i fokus.

Gleder seg: Tuva Vikan (fra venstre), Ingeborg Duun Solum, Helene Bedsvåg Fornes, Ellen Rebekka Hagen og Marie Finnanger skal være med på gospelcamp i august, og de er enige om at dette er ei flott anledning til å få nye venner. – Vi leker og tuller mye, og jeg har blitt god til å fortelle vitser, sier Ingeborg Duun Solum.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Onsdag 8. august er det igjen klart for en ukeslang gospelcamp i Namsos kirke. Der kan barn få være med på sang og musikk, turer og lek, for å nevne noe. Campen har vært arrangert flere år, og det har blitt et populært tiltak.

– Vi ser at det er en ting ungene liker utrolig godt, og de som har vært med spør alltid om det blir neste år også. Campen er også lagt til den siste uka før skolestart, ei tid hvor mange begynner på jobb igjen og dagene kan være vanskelig å få til å gå opp, sier Elina Karpinska, som er med på å arrangere campen.