Elevene fikk testet ut bokseferdighetene under kyndig veiledning av Simen Nysæter

Det ble ei skoletime litt utenom det vanlige for vgs-elevene som mandag fikk et innblikk i Simen Nysæters treningshverdag.

FULLT FOKUS: Jørgen Barsøe (t.h.), Ruben Alte og Isak Skoglund (bak) byttet ut ball til fordel for boksehansker i anledning Simen Nysæters besøk. Proffbokseren lot seg imponere av elevenes innsats og engasjement under økta i Namsoshallen. I gul skjorte; pappa Einar Marius Nysæter som instruerte vgs-elevene sammen med sønnen.  Foto: Bjørn Tore Ness

Dette frister til gjentakelse.

Ruben Alte og Isak Skoglund
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I forbindelse med at vg1 og vg2 ved studiespesialiseringslinja på Olav Duun vgs. gjennomfører aktivitetsuke, var nemlig Namsos’ store boksehåp invitert til Namsoshallen for å lede en bokseøkt med elevene. En forespørsel hovedpersonen selv ikke var sen om å takke ja til.

– Å få lov til å stille opp på slike ting her i heimbyen, det gjør jeg med den største glede, fastslår Nysæter etter mandagens økt.