Musikalske krefter langt utenom det vanlige

En fantastisk time

Klassisk Sommerkonsert sto det på invitasjonen. Det det egentlig ble var et klassisk pustehull med musikalske perler framført av utrolig dyktige musikere.

VAKKERT OG SOMMERLIG: De jobber delvis på forskjellige musikkskoler, men i helga var de samlet på Kolvereid med en vakker og klassisk sommerkonsert. Fra venstre: Sølvi Vik Brekkan, Anne Bråtteng og Lars Lothe. 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Sanger Sølvi Vik Brekkan og pianist Anne Bråtteng er kjente musikere i Ytre Namdal, og har samarbeidet mange ganger før. Denne gangen hadde de fått med seg Lars Lothe på klarinett, og sammen og hver for seg bidro de tre til god sommerstemning med både valg av repertoar og framføring. For dette var lett og sommerlig samtidig som det var stykker som virkelig artistene måtte strekke seg litt for å komme igjennom.

I tillegg til å framføre vakker musikk, ga de tre også publikum er liten leksjon i klassisk musikk ved å fortelle om både stykkene og komponistene.