Fullt kjør etter treg start på boligsalget

I mai ble det lagt ut 12.303 boliger for salg i Norge, 3,3 prosent flere enn i samme måned i fjor. I Namdalen er det også stor aktivitet på boligmarkedet om dagen.

Full fart: Etter en treg start i boligmarkedet merker både Anders Jensen i Eiendomsmegler 1 i Namsos (til venstre), Torleif Sommerseth i Bolig eiendom i Namsos og Mats Andersen i Eiendomsmegler 1 i Rørvik stor aktivitet om dagen.  

Flere er interessert i bolig, og det er større etterspørsel.

NAMDALSAVISA

NAMSOS/KOLVEREID: – Vi ser at det er en etterspørsel etter boliger i markedet. De boligene vi legger ut har godt besøk på visningene, og det er spesielt boliger i prisklassen mellom 1,5 og 2,5 millioner kroner som er mest populære. De fleste boligene går til over prisantydning, sier daglig leder i Boli eiendom i Namsos, Torleif Sommerseth.

Årsaken tror han ligger i at det var en rolig start på året og det ble ikke lagt ut så mange boliger.