Styret i Norsk revyfaglig senter og bygdefolket har hatt en timeout og tenkt seg om

Går for en ny revyfestival

De har fått med seg dugnadsgjengen og kommunen på en ny giv – og dermed blir det ny revyfestival i 2019.

NY GIV: Det blir revyfestival på Høylandet også i 2019, lover fra venstre: John Morten Almaas, Kay Haug, Karen Mo Røli, Hanne Vilja Sagmo, Else Lona Børstad, Liv Elden Djokoto, Johan Grongstad og Olav Grongstad.  Foto: Tone Aftret

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Etter at NM i revy feiret 30-års jubileum i fjor, var det ingen selvfølge at hållingene skulle arrangere en ny revyfestival. Faktisk medgir sjefen, Hanne Vilja Sagmo, at hele Revyfestivalen hang i en tynn tråd fordi det i årenes løp har oppstått en viss slitasje både hos styret og dugnadsfolket.

– Vi ber tross alt om 11.000 dugnadstimer. Derfor fant vi det riktig å spørre de 12 stifterlagene om de orket mer og om de greide å stille med nok folk til å jobbe dugnad. Likeledes henvendte vi oss til kommunen og spurte om bistand på vegen videre, sier Sagmo.