Flere namdalinger løp fort i Birkebeinerløpet

Nå skal Torkild (64) gjøre ting han ikke kan ...

Torkild Bruun har drevet idrett og konkurrert i en mannsalder. 25. august skal han gjøre ting han derimot ikke kan ...

SYKKEL NESTE: Torkild Bruun har alltid likt å løpe og gå på ski. Nå skal han lete fram sykkelen og fullføre Birkebeiner-trippelen. Her er han på veg mot mål i Birkebeinerløpet lørdag.  Foto: Svein-Tore Hovd

Det blir spennende, for jeg har ikke syklet i det hele tatt.

Torkild Bruun
NAMDALSAVISA

LILLEHAMMER: – Jeg har sagt ja til å være med, så da skal jeg ikke droppe ut. Derfor blir det start i Birkebeinerrittet på meg. For aller første gang, sier han etter å ha kommet i mål på det som ble en real manndomsprøve for hans del under Birkebeinerløpet på Lillehammer.

For den løpssterke veteranen fra Botnan fikk store problemer på slutten av løpet. Faktisk i sånn grad at han nærmest sjanglet da målstreken var passert.