Tingretten: «Har vist total mangel på respekt for vegtrafikkloven»

– Til tross for flere utforkjøringer synes siktede ikke å ta dette innover seg ved å slutte å kjøre bil i ruspåvirket tilstand.

22. april: Utforkjøring i Vassbotna. Siktede kjørte i bergveggen og rømte fra stedet.  Foto: Tor Ivar Viken

Det skyldes gjentatte tilfeller av uaktsom kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten førerkort

Stein Erik Granli, lensmann
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I løpet av et halvt år har mannen kjørt i grøfta tre ganger – i ruspåvirket tilstand. Mannen i 20-årene er gjentatte ganger tatt for alvorlige lovbrudd i trafikken det siste halvåret. Som NA skrev før helga er han varetektsfengslet i fire uker – siktet for svært trafikkfarlig adferd.

Natt til mandag i forrige uke raste en personbil gjennom rundkjøringa i Hestmarka i Namsos og inn i en lyktestolpe. Sjåføren stakk av før politiet rykket ut til ulykkesstedet. Mandag ble sjåføren – en mann i 20-årene – pågrepet. Torsdag ble han framstilt for varetektsfengsling.