Framtida til Namdal tingrett er under lupen

Fylkespolitikere fra Høyre og Frp ga tydelige signaler om at de vil jobbe for at Namdal tingrett skal bestå.

BEDRIFTSBESØK: Politikere fra Høyre og Fremskrittspartiet på omvisning i Namdal tingrett. Fra venstre: Saksbehandlere i tingretten, Elin Marie Bragstad og Mildrid Bostad, sorenskriver Lisa Elin Rosendal Bech, Janne Jørstad (Frp), Tore Kristiansen (Frp), Jan Grønningen (H), Henrik Kierulf (H), Ole Jørgen Kjellmark (H), Hege B. Skillingstad (Namsos Høyre) og Pål Sæther Eiden (H). FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – For befolkninga og næringslivet i Namdalen er nærhet og tilgang til rettshjelp veldig viktig, sa Pål Sæther Eiden (H). Den tidligere fylkesordføreren i Nord-Trøndelag sitter i dag i fylkesutvalget (kan sammenliknes med formannskap i kommunestyret) og er med i Høyres programkomite.


Her skal det spares!

Regjeringen bruker domstolene som sparetiltak.

 

Under lupen

– Som fylkespolitikere har vi ikke noen myndighet opp mot vedtakene som gjelder domstolene, men det er viktig at vi har kunnskap om og kjennskap til prosessene som går, slik at vi kan være med og påvirke politisk de avgjørelsene som skal tas, sa han.