Inviterer til en dag med laks på menyen

Lørdag gjentar Otterøyingen vel suksessen fra i fjor, og inviterer til Laksens dag i Folkehallen.

Laksens dag: Mange møtte opp i Folkehallen i fjor for å lære mer om laksens betydning. Arrangørene håper mange også dukker opp førstkommende lørdag.  Foto: Adina Svedberg

NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Det er tettpakka program som serveres lørdag. Salmar skal fortelle om oppdrettsnæringa, Aquakompetanse skal si noe om fiskens helse, Tomas Sandnes skal vise forskjellen på oppdrettslaks og villaks. Det blir en historisk reise om kilenotfisket, konkurranser og salg av varmrøykt villaks.

– I fjor hadde vi meget godt oppmøte og positive tilbakemeldinger. Folk har satt pris på å få mer kunnskap om hva næringa går ut på, og å lære hvordan det fiskes med kilenot, sier Lotte Fossland i Otterøying vel.