Sp legger fram lovendringsforslag om grensejusteringer:

Leka-støtte i Stortinget

Lekaordfører Per-Helge Johansen er bønnhørt: Senterpartiet legger nå fram lovendringsforslag om grensejusteringer for Stortinget.

STØTTE: Marit Arnstad er blant de fire Sp-representantene på Stortinget som vil hjelpe Leka og Per-Helge Johansen i grensesaken.  Foto: Bjørn Erik Øvrelid

NAMDALSAVISA

LEKA: Sp-ordføreren i øykommunen opplyste til NA tirsdag at hans partifeller på Stortinget forberedte et representantforslag om dette. Det er ikke bare i Ytre Namdal og Bindal grensejusteringssaker er aktuelle, flere kommuner opplever det samme.

Lovendringsforslaget ble altså satt fram tirsdag av stortingsrepresentantene Heidi Greni, Marit Arnstad, Jenny Klinge og Willfred Nordlund fra Sp. Forslaget, som vil bli behandlet når Stortinget trer sammen igjen til høsten, lyder slik: