Møtes med åpne armer og museum

Tre aktører går nå sammen for å legge til rette for mer turisme i Namsos.

Klare for sommersesongen: Fredag åpner Trønderrockmuseet og turistinformasjonen i Namsos – et ledd i å gjøre byen til en mer attraktiv destinasjon for turister. Det ytres også et ønske om at både næringsliv og befolkninga skal bli mer bevisst sin vertsrolle. Fra venstre: Daglig leder i Kulturarena Namsos, Roger Grande, turistinformasjonsansvarlig i MNS utvikling, Rina Skjæran, turistvert Frida Johnsen og daglig leder i Namsos næringsforening, Amund Lein.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Fredag denne uka er det igjen klart for åpning av Trønderrockmuseet og turistkontoret i Namsos. De får nå faste åpningstider hver dag i perioden 15. juni til og med 12. august. Til høsten skal det også avgjøres hva den videre vegen for museet blir.

– Dette er en prosess som ruller og går. Men vi har hatt en stor pågang de siste 2–3 årene, så nå er vi bare lykkelige over at vi har åpent for folk flest i sommer, sier Roger Grande, daglig leder i Kulturarena Namsos.