Opplever Norge med rumpa nede i sjøen

Det er mange måter å se Namdalskysten på. For Sten Ihlebakke og Elin Ellingsvik Vegerstøl er den optimale måten å sitte med rumpa helt nede i vannet i en seilkajakk halvvegs mellom startpunktet på Nordkapp og endepunktet i ei bukt ved Halden.

KLAR FOR LANGTUR: For halvannen måned siden satte Sten Ihlebakke og Elin Ellingsvik Vegerstøl seilekajakken på sjøen ved Nordkapp. Om to måneder fra nå regner de med å være i Halden.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

LEKA: – Jeg har reist Norge på kryss og tvers i bil igjennom mange år. Jeg har vært bodd på fine hoteller verden rundt. Men det er dette som er måten man bør oppleve heimlandet på, sier Stein Ihlebakke.

Han er den profilerte aksjemegleren i dress og slips som plutselig fikk nok, og forlot finansmiljøet for å egentlig dyrke det han har hatt som hobby i mange år.