Lyser ut fire kontrakter om vegvedlikehold

Åpner for små entreprenører

Fylkestinget har vedtatt å lyse ut fire nye driftskontrakter for vegvedlikehold de neste fem årene. Ytre Namdal er et av områdene hvor det kan åpnes for mindre entrepriser.

ULIKT SYN: Leder av hovedutvalg for veg, Gunn Iversen Stokke (Sp), Pål Sæther Eiden (H) og Steinar Aspli (Sp) har litt ulikt syn på hvordan kontraktene for vegvedlikehold skal utformes. Iversen Stokke sto bak forslaget som åpner for at mindre etreprenører kan være med i kampen om en av kontraktene som skal lyses ut.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Flertallet ønsker at en av kontraktene skal deles opp i mindre entrepriser, slik at også små entreprenører kan være med i konkurransen om jobbene, sier Gunn Iversen Stokke (Sp), leder i hovedutvalget for veg.