Bursdagsfest for Overhalla sykeheim

Feiret 40 med fullt hus

Fire av dem som begynte å jobbe på den nye sykeheimen i 1978, er der fortsatt, og var selvsagt med på å markere jubileet.

VETERANER: Ordfører Per Olav Tyldum omgitt av helsepersonell med nærmere 200 års ansiennitet til sammen ved Overhalla sykeheim. Fra venstre: Siv Elin Berg, Svanhild Lilleberre og Bjørg Lilleberre, som alle har vært med fra starten i 1978. Videre Mildrid Berg, sykeheimenes første bestyrer og dagens enhetsleder, Kirsten Svarliaunet, som også har vært tilknyttet sykeheimen siden starten. Elsa Fossland har også vært ved sykeheimen i 40 år, men hadde ikke anledning til å være med på markeringa.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: – Vi var 30 ansatte og 39 beboere den våren sykeheimen åpnet, sa Mildrid Berg som var den første bestyreren på den nye sykeheimen i Overhalla.