Arrangørene jobber hardt for å få alt klart før Ungdomsmesterskapet

Klare for siste innspurt

Med ti uker igjen før Ungdomsmesterskapet i friidrett i Overhalla braker løs forbereder arrangørene seg på å gi alt både før og under stevnet.

FORBEREDELSER: Mange ulike oppgaver skal utføres for å kunne gjennomføre et UM. Ansvarlig for orden, transport og sanitet, Erik Flasnes (til venstre), og stevneleder Sverre Homstad har ryddet og sortert skilt slik at alle vet hvor de skal når rundt 600 utøvere er ventet til Overhalla i slutten av august. FOTO: Privat 

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: I fjor ble det klart at årets ungdomsmesterskap i friidrett skal arrangeres på Svenningmoen 31. august til 2. september. Siden den gang har hovedkomiteen jobbet på spreng for å få alle prosjekter i boks før stevnestart.