Sterke eksamensresultater for helse- og omsorgselevene i Grong

Varme og gode hender

«Alle» opplever at en eller to elever gjør det uvanlig bra på skolen. Ved Grong videregående skole utmerker en hel klasse seg med veldig gode eksamenskarakterer.

Flink klasse: Helse- og omsorgselevene i Grong hadde god grunn til å feire denne uka. Foran fra venstre: Sigrid Anna Bjørkås, Kari Eline Bakken, Trond Melaku Reitan, Eskil A. B. Lysholm, Midten: Oda Strøm Høston, Leonardo Lopez Jr., Amalie Aslaksen, Anja E. Gjemse, Maja Rømma, Karianne Aagård, Ida K. Berg, Lotte Flaat-Gåsbakk, Lise C. Winter. Bak fra venstre: Ingrid A. R. Ringseth, Lina K. Stuenes, Yvonne Appelkvist, Hanne Klæboe Mellingen, Renate Bjørgen Fornes. Katja Utsi, Bjørn Johannes Bustadmo og Torbjørn Sveen var ikke til stede da bildet ble tatt. 

NAMDALSAVISA

GRONG: Det var en stolt rektor som samlet helse- og omsorgselevene da yrkesfagelevene hadde avslutningsfest denne uka.