God stemning i Arbeiderpartiet lokalt, men frykter ny motstander i Nye Namsos

Giske lover hjelp til å takle Sp

Kommunesammenslåinga har gitt Namsos Arbeiderparti en skummel motstander de trenger hjelp til å takle. Og fylkespartiet krever et klart svar fra sin langvarige partner i Sør-Trøndelag og på Stortinget.

Glede i bånn: Arbeiderpartiet sliter på meningsmålingene, men humøret til Trond Giske, Ingvild Kjerkol og Amund Hellesø var det ingenting å si på onsdag kveld. Bibliotek- og kinosjef Magnus Vestvik (i bakgrunnen) virker litt mer skeptisk, selv om han ifølge Giske må ha det som må være drømmejobben. 

NAMDALSAVISA

GRONG: – Plutselig har vi en politisk motstander vi ikke kjenner. Da må vi be om hjelp fra noen som har erfaring med dem. For jeg vil tro Senterpartiet har ambisjoner i nye Namsos, sier Marte Jensen som leder Arbeiderpartiet i den framtidige kommunen.